Bianca Cristiana Hodoroabă | 24 Ianuarie, 2012 la 4:39

Sâmbătă şi duminică, 28-29 ianuarie 2012, vă invităm la o sesiune de cunoaştere. Mai precis, în liceul nostru se va desfăşura un workshop de dezvoltare personală bazat pe educaţie non-formală. Acesta constă în doua zile de training pe diferite teme.

Ediţia 1: Comunicare, Creativitate, Time Management, Lucru în echipă şi Orientare în carieră.

Ediţia 2: Vorbire în public, Branding Personal, Leadership.

Ediţia 3: Project Management, Public Speaking şi Orientare în carieră.
De reţinut este faptul că la HOLA nu avem manuale, NU dăm note şi nici lucrări de control…

În faţa voastră nu vin profesori, ci traineri din Iaşi care vor coordona joculeţele interactive, lucrul în echipă şi schimburile de rol.
În aceste două zile de weekend, programul NU va fi unul încărcat, training-urile începând în jurul orei 10 şi terminandu-se aproximativ la ora 16. De asemenea, vor exista pauze de cafea şi joculeţe de energizare.

Trebuie sa înţelegeţi că HOLA! Este un proiect iniţiat şi susţinut la nivel naţional de către Organizaţia Youth Academy şi că este important să încercăm şi lucruri noi. Poate sunt unii dintre voi care au mai fost la astfel de traininguri (sau poate chiar la HOLA!) şi cu siguranţă ştiţi de ce experienţă deosebită aţi avut parte. De aceea ar fi super dacă le-aţi spune şi celorlaţi că merită. Give it a shot!

Mai multe detalii găsiţi aici.

De reţinut este faptul că pentru a vă înscrie trebuie să completaţi nişte formulare pe care le gasiţi la Lucian Crăciun (a XII-a A) sau la Sabina Caziuc (a X-a C). Taxa de înscriere este de 30 de RON.

Vă aşteptăm!

 

 




Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente